Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel a chaty Tihany

Poloha:
v krásné přírodní rezervaci přímo u jezera na pozemku o rozloze asi 130 000 m2. Nákupní možnosti ve vzdálenosti asi 500 m.

Vybavení:
rozsáhlý komplex tvoří pohodlný hotel s 330 pokoji a chatové městečko se 160 domky. Recepce, restaurace, kavárna, noční klub (1.6.-1.9.09), drobné obchody, 3 výtahy. Prostorná travnatá plocha s lehátky a vodní skluzavka u jezera. Parkoviště zdarma.

Ubytování:
pěkně zařízené pohodlné pokoje s telefonem, rádiem, minibarem a vanou/WC. Přistýlka formou sklápěcí pohovky (70 x 175 cm). DZS/DSE: pokoje s balkonem a s výhledem na jezero, klimatizace. FU: 2 dvoulůžkové pokoje bez spojovacích dveří, oba s vanou/WC.

Stravování:
polopenze - snídaňe formou bufetu, večeře teplý a studený bufet.

Tipy a rady: 
přístup k internetu (WLAN) v celém hotelu. Přístup k jezeru po žebříkách. Jízda na koni, jezdecká škola a možnosti rybaření v okolí. Lázeňská taxa se platí na místě (1,50 EUR/den). Domácí zvířata nejsou povolena.

Pro děti:
3 dětská hřiště, hrací domek, dětský klub (30.5.-29.8.09), dětská diskotéka, místnost na hraní, vyhřívané brouzdaliště, animace (neděle až pátek), výuka plavání, gymnastika. Dětská postýlka v ceně (rezervace předem).

Sport a zábava:
krytý bazén, fitness, stolní tenis (o prázdninách), šipky, streetbal, plážový volejbal, lezecká stěna, hřiště na plážový fotbal. Bohatý animační program (30.5.-29.8.09), např. s aerobikem, tanečním kurzem, lukostřelbou, jazykovým kurzem. Každý týden různá večerní představení (13.6.-29.8.09).

Za poplatek:
sportovní centrum ,,Wimbledon Club" se sportovním barem, tenisovými kurty (4 venkovní a 3 vnitřní), 2 kurty na squash, kulečník, 4 dráhy na bowling, stolní tenis, minigolf, jízdní kola, šlapadla a loďky, elektrické čluny až pro 4 osoby (řidičské oprávnění není nutné), kurzy surfování a jachtingu. 

Wellness:
zábavní vodní park s léčivou termální vodou, parní lázně, finská sauna a infra- sauna, jacuzzi.

Za poplatek:
beauty centrum s kosmetikou a kadeřnictvím, masáže, solárium a mnoho dalšího. Lázeňská péče s lékařským dohledem.

 
 
 
Vložení fotografie
Přidejte recenzi: Hotel a chaty Tihany

Průměrné hodnocení je: 5.0000 hvězdiček
Vaše hodnocení - 1 recenzí.

  • 5 hvězdiček
    1
  • 4 hvězdiček
    0
  • 3 hvězdiček
    0
  • 2 hvězdiček
    0
  • 1 hvězdiček
    0

Zde se můžete ubytovat s:


Můžu doporučit, je to super!

nemá avatar
5 hvězdiček
Danka
09 13:39:24.prosince 2009

Z hotelu jsem byla unešená, určitě se tam ještě někdy vrátím. Můžu všem doporučit! celá recenze

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.