Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Hotel Panorama

Poloha:
přímo v centru Hevizu, u jezerního parku a uprostřed pěší zóny. K termálnímu jezeru jen 100 m, k jezeru Balaton asi 10 km. Letiště Sarmellek je vzdáleno asi 15 km.

Vybavení:
světlý a moderně zařízený hotel s 205 pokoji, velká přijímací hala s lobby barem, recepce (trezor bez poplatku), společenská místnost s TV a velkoplošnou obrazovkou, restaurace (také a la carte), kavárna s terasou, kadeřnictví, výtah. Hlídané parkoviště 4 EUR/den, hotelové garáže 5 EUR/den.

Ubytování:
všechny pokoje moderní, cca 15 m2; telefon, TV/satelit, minibar, fén (možno vypůjčit zdarma na recepci ), sprcha/WC a balkon. Přistýlky formou rozkládacího křesla (0,6 x 1,8 m). DZE: doporučené obsazení: 2 dospělé osoby a 1 malé dítě. FU: 2 dvoulůžkové pokoje vedle sebe nebo naproti sobě přes chodbu.

Stravování:
snídaně nebo polopenze - snídaně formou bufetu. U polopenze volitelně oběd nebo večeře s teplým a studeným bufetem.

Tipy a rady:
2x týdně živá hudba v lobby baru. Hotel je vyhřívanou chodbou spojen s lázeňským domem Heviz SPA ,,St. Andreas". Potvrzení pro zdravotní pojišťovnu lze vystavit v hotelu. Dětská postýlka v ceně (rezervace předem). Lázeňská taxa se platí v místě (1,50 EUR/den). Domácí zvíře 13 EUR/den.

Sport a zábava za poplatek:
nordic walking, kulečník, půjčovna kol.

Wellness za poplatek:
beauty studio s péčí o obličej a tělo, pedikúra, masážní křeslo. V masážním centru v nabídce wellness masáže, jako je medová masáž, masáž lávovými kameny nebo tradiční čínská terapie, moxovací terapie a akupresura.

 
 
 
Vložení fotografie
 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.